Ordförandebrev Februari

Det är längesen ni hörde något av mig och det finns flera anledningar till det.

Den största anledningen är att jag bär på föreningens senaste medlemstillskott. Ett oväntat men redan mycket älskat tillskott som gör mig outgrundligt trött. Det andra hänger ihop med det första, vilket är att jag inte får medicinera för min ADHD under graviditeten. Det är mycket skriverier i tidningar och annat om just våra mediciner, alla biverkningar, om det faktiskt finns ett behov och konspirationsteorier. Men livets biverkningar av att leva omedicinerad är, för mig, värre. Däremot ser jag det som en ynnest att få uppleva allt det här och verkligen inse vilken betydelse medicinen har. Det kommer hjälpa mig att växa ännu mer i min roll inom Attention.

Under maj-juli, om allt går som planerat, kommer därför vår vice ordförande kliva in i mitt ställe för att jag ska få njuta i lugn och ro av att bli mamma igen efter 13 år.

SAVE THE DATE:  25 Mars
Snart är det dags för årsmöte på anhörigcentrum, Villa sandgatan 1. Kallelsen kommer via mail, så håll koll.
Är det någon du skulle vilja nominera till styrelsen? I dagsläget behöver vi en suppleant då vi är en kort.
Maila valberedning@attention-enkoping.se

FUNDERING
Här om veckan var vi på Mc Donalds, det slog mig hur fantastiskt npf-vänligt det är. Visst, maten är antagligen inte den mest näringstäta, men den ser alltid likadan ut. Restaurangerna ser oftast likadana ut oavsett vart i världen du befinner dig. Klart att våra npf-barn gillar det! Precis som att många helst äter halvfabrikat från dafgårds.

Så nu har jag funderat på vad mer det finns som är npf-vänligt i Sverige och i världen. Vore det inte roligt att sammanställa en lista?!

AKTIVITETER
Höstens föreläsning med lilla speedos mamma sitter fortfarande kvar i mig, det är så skönt att slippa känna sig ensam i allt kaos. Nu funderar vi på vad som skulle få er att växa som föräldrar eller människor? Har ni några tips eller funderingar? Vad är just ditt behov?
Maila dina tankar till info@attention-enkoping.se

VÅR
Äntligen känns våren i luften även om jag är förberedd på ett bakslag, men visst är det skönt att kliva upp på morgonen å se ljuset!?

Linda Jarl
Ordförande, Attention Enköping