Ordförandebrev Juni

SOMMAR!

Nu är sommarlovet snart här för oss alla.
Vi vet att det för våra familjer innebär lugn eller kaos och sällan ett mellanting. Men vi hoppas att ni får ett sommarlov anpassat efter er och er familj!

 

Många av våra familjer klarar inte av ledighet. Man mår bäst av ordning och reda. Struktur och likhet. Andra har längtat länge efter att få slippa striderna med att få iväg sina barn/ungdomar till skolan. Många barn/ungdomar har längtat efter att få slippa pressen i skolan. För barn som behöver struktur länkar jag till ett tips från Mrs Hyper: https://www.mrshyper.se/sommarlovsplanering-ingen-panik/ Modifiera efter er själva och kanske är det så att ni finner en väg som gör sommarlovet lättare.

Vi har under våren mottagit många Mail gällande barn som sitter hemma pga bristfälliga anpassningar och ork. Vi hoppas verkligen att ni får ett fantastiskt sommarlov och att höstterminen börjar bättre! Vi är också nyfikna på vad ni behöver. Skulle ni vilja ses dagtid? Isf kan vi hjälpa er att komma igång med en daggrupp. Mail oss: styrelsen@attention-enkoping.se

För er som har möjlighet så finns delar av styrelsen på plats på sommarro i helgen.
Det blir som ett stort bokstavscafe där alla är inbjudna. Det kommer att finnas material att få samt material att läsa i.

Hur man hittar till sommarro: Klicka här!

För att få information direkt, följ oss på Facebook.
Där hamnar allt direkt.

Ha en fin start på sommarlovet!

Linda Jarl
Ordförande Attention Enköping
ordforande@attention-enkoping.se