Medlemsbrev Maj

posted in: Uncategorized 0

Ordförande har ordet

Sommaren kom lite som en efterlängtad chock. Som golfare har våren varit ovanligt seg, men vilken start det blev på säsongen när den äntligen dök upp! Just den här starten på sommaren förklarar ganska bra hur det är för mig att leva med min ADHD. Det är ofta allt eller inget. Jag kan vara seg i starten men när jag väl sätter igång så är jag ostoppbar. Jag känner ofta att jag inte har några rutiner, men när rutinerna faller, då märker jag hur mycket det påverkar mitt liv. Man kan enkelt men komplext säga att i mitt liv finns inte ”emellan hägg och syren” men ändå är det viktigt att häggen kommer före syrenen.

SKOLAN
Vi har fått många mail gällande skolan och era barn. Vi vet att ni är många med barn som sitter hemma och vi har förstått att ni är många som har barn som inte får det stöd som behövs för att uppnå målen. Vissa av barnen ligger flera år efter, något som inte är ok! Vi har funderingar på att försöka få till en träff dagtid för att ni föräldrar ska få möjlighet att träffas och för oss att samla in information vi kan vidarebefordra. Håll koll på vår facebooksida för att få informationen direkt!
Till facebook!

FRAMTID
Styrelsen har beslutat att vi under året ska arbeta för att ni medlemmar ska hitta platser där ni kan utbyta erfarenheter och kunskap. Att ni ska kunna stötta varandra i tuffare situationer och känna att ni inte är ensamma. Vi arbetar även för att få till en eller två föreläsningar. Vi vill att ni som medlemmar hör av er med era behov och vad ni saknar. Det är för er vi finns!

SAMARBETE
Vi försöker få till samarbeten för att medlemskapet ska innebära ett mervärde för er som medlemmar. Har du en idé eller ett företag som har något att erbjuda oss? Kontakta oss!

MAIL OCH WEB
Under vintern/våren har vi haft mycket strul med medlemsregister, hemsida och mail. Vi har bl.a. flyttat över allt till en gemensam server med riksförbundet. Flera av våra mailadresser har försvunnit och vi har ingen vidaresändning, vi hann heller inte spara ner det vi hade. Vår hemsida är inte färdig eller uppdaterad, men vi får många mail via den vilket är helt underbart! Det här har också inneburit att dessa informationsmail blivit lidande.

NPF-forum
Linda och Anneli från styrelsen var iväg på NPF-forum i Kista. Dagarna inehöll massor med information och vi har självklart tagit med utvalda delar tiller att ta del av vid tillfälle. För att se mer från mässan: Klicka här.

BOKSTAVSCAFÈ
Håll utkik efter nästa café! Senast hade vi några nya ansikten vilket vi gillar!